www.KoinMadeni.net websitesinin bilgi gizliliği yaklaşımı

Bu metin, bilgi güvenliği ile ilgili sizi bilgilendirmek üzere hazırlanmıştır.

www.KoinMadeni.net websitesi şirketimiz ve hizmetlerimiz hakkında bilgi almak isteyen herkes için erişilebilir konumdadır. Kişisel bilginin gizliliği şirket anlayışı ve kanuni mevzuat gereği önemlidir. www.KoinMadeni.net her türlü web tabanlı aktivitesi, kişisel bilgi ve data güvenliğinin korunmasına ilişkin yasaları ve uygulamaları esas almaktadır. Bilgilerin gizliliği ve korunmasına ilişkin bu sözleşme www.KoinMadeni.net websitesini ziyaretiniz esnasında bilgiye nasıl eriştiğine ve kullandığına dair ziyaretçileri bilgilendirmektedir.

Kişisel bilgilerin saklanması ve işlenmesi

Yönlendirileceğiniz www.KoinMadeni.net adlı web sayfamızda Ad, Soyad, E-Posta Adresi, Telefon bilgileriniz, bu bilgileri paylaşmak konusundaki tercihinize bağlı olarak tarafınıza sunulabilecek hizmetlerle alakalı bilgiler verilmek üzere talep edilmektedir.

Yasal Yükümlülük

www.KoinMadeni.net olarak kişisel bilgilerinizin korunması ve gizliliğinizin sürdürülebilmesi için Türkiye Cumhuriyeti 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’na uygun ve uyumlu olarak toplamakta ve işlemekteyiz. Kişisel bilgilerinizin korunması ve gizliliğinin sürdürülmesini öncelikli bir sorumluluk ve yükümlülük olarak kabul etmekteyiz.

Kişisel bilgilerin kullanımı

Toplanan ve işlenen bilgiler firmamız tarafından teklif edilen hizmetler dışında her hangi bir reklam, tanıtım yada promosyon amacıyla kullanılmayacak, asla üçüncü şahıslarla paylaşılmayacaktır.Tarafınızdan hizmetlerimiz ile ilgili bilgi almak için verilen kişisel verileriniz, ilgili hizmetlerimiz konusunda sesli arama, sesli mesaj, kısa mesaj, e-mail yoluyla bilgilendirme amacıyla kullanılmakta ve talep ettiğinizde veri kaynağımızdan kalıcı olarak silinmektedir. İlgili Avrupa Birliği hukuku ve T.C. kanun ve mevzuatları uyarınca talep edilen işlemler gereğince yerine getirilir. Taleplere ilişkin işlem mevzuatta belirtilen süre içinde yerine getirilerek talep sahibine bilgilendirme yapılır.

Çerezler

Çerezler sabit sürücünüzde geçici olarak kaydedilen küçük dosyalardır. Bu dosyalar www.KoinMadeni.net‘nın websitesinde sadece bilgi toplamak amacıyla kullanılmaktadır. Böylelikle www.KoinMadeni.net websitesini bir sonraki ziyaretinizde bilgisayarınızın tanınması olanaklı hale gelmektedir. Çerezler kesinlikle hiçbir kişisel veri içermemektedir. Dolayısıyla kişisel bilgileriniz güvence altına alınır. Ayarlarınızla bağlantılı olarak internet tarayıcınız otomatik olarak çerezleri kabul edebilir.

Kişisel talep ve tercihler

Kişiler arzu ettikleri her zaman ve hiçbir gerekçe göstermeksizin (yukarıda-aşağıda) belirtilen iletişim kanallarından şirketimize ulaşarak kişisel veri kullanımı-işlenmelerini ve/veya taraflarına ticari elektronik iletişimleri durdurabilirler. Kişinin bu husustaki açık bildirimine göre, kişisel veri işlemleri ve/veya belirttiği kanallar için tarafına iletişimler yasal azami süre içinde durdurulur (yasalara göre mümkün-gereken işlem ve iletişimler devam eder).

Kişi dilerse ayrıca, hukuken muhafazası gereken ve/veya mümkün olanlar haricindeki bilgileri, veri kayıt sisteminden silinir ya da kimliği belli olmayacak biçimde anonim hale getirilir. Üye isterse kişisel verilerinin işlenmesi ile ilgili işlemler hakkında şirketimize her zaman başvurabilir ve bilgi alabilir. Bu hususlardaki başvuru ve talepleri yasal azami süreler içinde yerine getirilecek yahut hukuki gerekçesi tarafına açıklanarak kabul edilmeyebilecektir.

Değişiklik

Gizlilik uygulamaları konusunda yapılan değişiklikler sosyal medya, sesli iletişim ve yazılı bilgilendirme ile duyurulur.

Yürürlülük

İş bu Gizlilik İlkelerimiz 01.10.2016 itibariyle yürürlüğe girmiştir.